Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

«Φαντασιώσεις Αλαφούζου τα περί μπράβων»

Ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει φαντασιώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Βασίλη Κωνσταντίνου τα όσα αναφέρθηκαν χθες περί επεισοδίου στη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας. Απαντούν με μηνύσεις οι Πειραιώτες.

«Φαντασιώσεις Αλαφούζου τα περί μπράβων»

Οι ερυθρόλευκοι επίσημα δηλώνουν ότι όλα είναι φαντασιώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Βασίλη Κωνσταντίνου, εναντίον των οποίων έχουν καταθέσει μηνύσεις.

Επισημαίνουν ότι ο άνδρας ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη προσπάθησε να αποτρέψει τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πετάξει ένα αντικείμενο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, «ως όφειλε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά μετά τη διαφωνία των Πειραιωτών για την απόφαση να μπει λουκέτο στο πρωτάθλημα «... αντί να μπει λουκέτο στη Λεωφόρο».

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:

Τη λεκτική διαμάχη του κ.Μαρινάκη με τον Αλαφούζο, ακολούθησε μια προσπάθεια από τον πάντα γραφικό Βασίλη Κωνσταντίνου να εκτοξεύσει αντικείμενο εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού. Άνδρας της ασφάλειας του κ.Μαρινάκη τον απέτρεψε ως όφειλε.

Σε συνέχεια του επεισοδίου ακούσαμε τις φαντασιώσεις Αλαφούζου και Κωνσταντίνου περί μπράβων.

Τους μπράβους και τους κουκουλοφόρους τους είδε όλη η Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο. Οι δύο κύριοι έχουν ήδη μηνυθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ευτυχώς για την αλήθεια που συστηματικά κακοποιείται από κάποια ΜΜΕ, σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των ΠΑΕ ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: