Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μπάρι: «Γιατί όχι κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ»;

Είναι να μην σου ανοίξει η όρεξη που λένε… Το ίδιο ισχύει και στην Έβερτον! Οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ έκαναν τους ποδοσφαιριστές να πιστέψουν μέχρι και σε κατάκτηση της διοργάνωσης, κάτι που δήλωσε ξεκάθαρα και ο Γκάρεθ Μπάρι!  
Ο μέσος των «ζαχαρωτών» βρήκε πάτημα στην ερώτηση για το εάν η ομάδα του έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα περίοδο, τονίζοντας πως άπαντες- από τη στιγμή που μέσω Πρέμιερ Λιγκ φαντάζει ακατόρθωτο- στοχεύουν στην κούπα του Γιουρόπα Λιγκ!
«Ρεαλιστικά αν το δεις κάποιος, για να ξαναβγούμε του χρόνου στην Ευρώπη θα πρέπει να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σημαντικός στόχος για εμάς, αφού εάν κατακτήσουμε τη διοργάνωση, του χρόνου θα συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή, όμως, θέλουμε να τα τελειώσουμε θετικά τη σεζόν και στην Αγγλία», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος, ο οποίος… γύρισε ξανά στην κουβέντα στο μεγάλο όνειρο των «ζαχαρωτών» για την ευρωπαϊκή κούπα:
«Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να διανύσουμε όλο το δρόμο. Αποδείξαμε, επίσης, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και πως στη μέρα μας μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης»!
Το ερώτημα, ωστόσο, που «καίει» τους φίλους της ομάδας είναι ένα: Στην Ευρώπη η Έβερτον εντυπωσιάζει και μοιάζει με… θεριό ανήμερο, στην Αγγλία γιατί παρουσιάζει τόσο διαφορετικό και κακό πρόσωπο; Ο Μπάρι απαντά: «Δεν μπορούμε να δείξουμε με το δάχτυλο και να πούμε ότι φταίει κάτι. Φαίνεται ότι στην Ευρώπη απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση ίσως, γιατί βλέπουμε την τωρινή μας κατάσταση και τη συγκρίνουμε με την περσινή, εξαιρετική μας χρονιά. Αισιοδοξούμε πως στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσουμε ανάλογες εμφανίσεις με του Γιουρόπα Λιγκ». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: