Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Περέιρα: «Ανάμεσα στις επιλογές μου η Γιουβέντους»!

Σαν άλλος… Πογκμπά, ο Αντρέας Περέιρα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν για χάρη της Γιουβέντους.  
Ο νεαρός μέσος αποκάλυψε ότι η «Γηραιά Κυρία» έχει κινηθεί με πράξεις για την απόκτησή του, όμως ακόμα ο ίδιος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι προσπάθειες των «κόκκινων διαβόλων» για την παραμονή του στην ομάδα πέφτουν στο κενό…

«Έχω μιλήσει με τον Πογκμπά αρκετές φορές. Είναι καλός μου φίλος και μου είπε ότι θα ήμουν καλοδεχούμενος στο Τορίνο. Αυτή τη στιγμή, όμως, ανήκω στη Γιουνάιτεντ. Ο ατζέντης μου επεξεργάζεται τις προτάσεις που έχω, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και της Γιουβέντους. Δεν είναι πλέον μυστικό. Όπως επίσης ότι έχω απορρίψει τις προσφορές της τωρινής μου ομάδας», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος και πρόσθεσε:
«Γνωρίζω το ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα. Θα ζυγίσω τις προτάσεις που έχω και μετά θα αποφασίσω. Το οικονομικό θα είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό στην επιλογή μου».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: