Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η υπόκλιση Κόστα στους ΠΑΟΚτσήδες και η απορία για την αναβολή!!

Για την τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων και τα... άσχημα της αναβολής μίλησε ο Ρικάρντο Κόστα σε συνέντευξή του στην πορτογαλική ιστοσελίδα sapo.pt.

«Έμεινα έκπληκτος απ' αυτό το μέτρο. Δεν το κατάλαβα. Δηλαδή, επειδή έγιναν επεισόδια σε ένα παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα την πληρώσουν οι άλλες ομάδες γι' αυτό. Αυτό είναι πολύ κακό για εμάς, γιατί είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Κάνουμε προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος και σε μια στιγμή μαθαίνουμε ότι το πρωτάθλημα έχει ανασταλεί» είπε αρχικά.

Τόνισε, πάντως, πως πρέπει να παρθούν μέτρα για την πάταξη της βίας: «Είναι σημαντικό να ληφθούν, ωστόσο, αυτά τα μέτρα, αλλά αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα μέσα στην σεζόν και όχι τώρα, σε μια κρίσιμη αγωνιστική περίοδο. Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν τελείωσε η χρονιά. Τώρα όπως έγιναν τα πράγματα πρέπει να δεχτούμε αυτή την απόφαση, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να περιμένουμε την επανέναρξη των αγώνων».

Ο Ρικάρντο Κόστα, ωστόσο, τόνισε ότι εκτιμά το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί εδώ είναι τρελοί, άρρωστοι για τον σύλλογο, στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Είναι παθιασμένοι και ζουν έντονα τα παιχνίδια. Κατά καιρούς ξεπερνούν τα όρια, αλλά στο τέλος όλα πάνε καλά. Ποτέ δεν ένιωσα κίνδυνο. Το γήπεδο πάντα προστατεύεται πάντα από την Αστυνομία. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουν την "παράσταση" τους και ο καθένας μετά βλέπει τα βίντεο στο διαδίκτυο. Μερικές φορές χρησιμοποιούν πολλούς πυρσούς, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στην έναρξη του μαυς. Δέκα λεπτά αργότερα η ατμόσφαιρα είναι καθαρή και το παιχνίδι εξελίσσεται ομαλά. Μου αρέσει το πάθος που έχουν για το παιχνίδι, ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ ήταν γιατί οι οπαδοί είναι φανταστικοί".
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: