Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ρομπέρτο: «Θα μπορούσε να γίνει κάτι κακό…»

Ο Ρομπέρτο μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο με αποτροπιασμό για τα επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» δηλώνοντας τυχερός που δεν τραυματίστηκε, ενώ αναφέρθηκε στο επεισοδιακό ΔΣ της λίγκας και στην αναβολή.

Ρομπέρτο: «Θα μπορούσε να γίνει κάτι κακό…»
Κάθε άλλο παρά διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν όσα είπε ο Ρομπέρτο για τα επεισόδια στο ντέρμπι των «αιωνίων» και όσα ακολούθησαν τις επόμενες μέρες.

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε με αποτροπιασμό σε ραδιόφωνο της πατρίδας του (Cadena Ser) για όσα έζησε, δήλωσε τυχερός που δεν τραυματίστηκε, ενώ σχολίασε τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ΔΣ της Super League και την απόφαση για αναβολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη προτρέπει τον Ρομπέρτο να αφήσει την Ελλάδα και να επαναπατριστεί, αφού τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, ο Ρομπέρτο μίλησε για:

-τα επεισόδια στη Λεωφόρο: Είναι κάτι σύνηθες λόγω του ότι τόσο καιρό επιτρέπονται στα γήπεδα τα πάντα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι και μέσα σε αυτά είναι και η βία. Είναι συνηθισμένοι να κάνουν τα πάντα για να νικήσουν, κάνοντας χρήση βίας και εκφοβισμού. Έτσι πριν το παιχνίδι μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο για να επιτεθούν στην προπονητή μας και τους παίκτες. Μας απείλησαν. Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Είναι κρίμα που πρέπει να το βιώνουμε. Είναι κρίμα διότι αυτά τα πράγματα δεν θα πρέπει να γίνονται».

-το αν τραυματίστηκε: «Ήμουν ας το πούμε από τους τυχερούς γιατί δεν ήμουν εκεί. Αλλά μπήκαν οπαδοί με ξύλα, πέτρες, ρόπαλα, αλυσίδες, μάσκες και κουκούλες για να μην τους αναγνωρίζουν. Ήταν δύσκολες στιγμές. Θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε».

-το επεισόδιο Μαρινάκη - Αλαφούζου: «Ένας συμπαίκτης μου τραυματίστηκε και έχει σημάδι στο μπράτσο του. Γι' αυτά έγινε χθες η συνεδρίαση στην Σούπερ Λίγκα. Οι δύο πρόεδροι έχουν μεγάλο μίσος, όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά και για άλλα ζητήματα, και φαίνεται ότι χθες έγινε, ό,τι σχολιάζεται πως έγινε. Και εμάς μας εξέπληξε. Στην πραγματικότητα η συνεδρίαση έγινε για να λυθεί το πρόβλημα και φαίνεται ότι μεγάλωσε πιο πολύ. Φαίνεται ότι μπήκαν και άλλα άτομα στην συνεδρίαση και αυτό προκάλεσε αυτή την κατάσταση, απ' όσο ξέρω από τα λίγα που μου μετέφεραν σήμερα το πρωί».

-την αναβολή του αγώνα: «Είναι κρίμα να μας σταματούν, εν μέσω και των ευρωπαϊκών αγώνων μας, αλλά προφανώς είναι ένα μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση για να περιορίσει την βία στο ποδόσφαιρο, αν και νομίζω ότι αυτό έρχεται αργά. Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε ένα πρόβλημα, αλλά να το προλαβαίνουμε. Οι παίκτες θα θέλαμε να συνεχίζονται τα πρωταθλήματα αλλά προφανώς πρέπει να λαμβάνονται μέτρα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: