Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Κομπανί: «Μπορούσαμε την ισοφάριση»

Την πεποίθησή του ότι η Σίτι μπορούσε να ισοφαρίσει την Μπαρτσελόνα, παρά το απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, εξέφρασε ο Βινσέντ Κομπανί, που στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες.

Κομπανί: «Μπορούσαμε την ισοφάριση»
Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βέλγος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες, τονίζοντας ότι, παρά το κακό πρώτο ημίχρονο, οι «πολίτες» είχαν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν.

«Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν απογοητευτικοί. Όλοι μας. Στο δεύτερο, όμως, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε την ατυχία να μείνουμε με δέκα παίκτες. Είμαι περίεργος να δω πως θα τελείωνε το παιχνίδι αν ολοκληρώναμε το παιχνίδι με έντεκα. Δείξαμε, πάντως, ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε», ήταν τα λόγια του 28χρονου που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι δε δίνει σημασία στην κριτική που του ασκείται.

«Είναι απλό. Όταν τα αποτελέσματα είναι καλά, όλοι λένε ότι αποδίδω καλά. Όταν τα αποτελέσματα δεν πηγαίνουν όμως όπως τα θέλουμε, ο κόσμος θα βρίσκει αρκετούς παίκτες που δεν αποδίδουν. Όλο αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν με ενοχλεί. Τα ΜΜΕ με περιμένουν στη γωνία κάθε φορά, όμως δεν μπορώ να τους δίνω σημασία συνεχώς», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: