Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Zαρντίμ:«Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη, θέλει ισορροπία»

Στο γεγονός πως κανείς δεν πίστευε, πως αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό, στάθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το τέλος του θριάμβου, απέναντι στην Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο.

Zαρντίμ:«Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη, θέλει ισορροπία»
Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε προσγειωμένος, μετά την επική επικράτηση της Μονακό μέσα στο «Εμιρεϊτς» με 3-1. Δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στην ομαδική προσπάθεια της ομάδας του και να κάνει ξεχωριστή μνεία στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. «Δεν ήταν η μεγαλύτερη μας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί κερδίσαμε και την Ζενίτ και την Λεβερκούζεν. Ειδικά η επικράτηση απέναντι στους Γερμανούς ήταν αυτή που μας οδήγησε στη φάση των «16». Στο ξεκίνημα του ματς, η Άρσεναλ ήταν πολύ δυνατή και υποφέραμε κάπως, αλλά εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί αμυντικά και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους» τόνισε αρχικά ο Ζαρντίμ και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν πίστευε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό κι όμως συνέβη. Ακόμα όμως έχουμε δουλειά να κάνουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Μπροστά μας έχουμε το ματς με την Παρί την Κυριακή. Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη, πρέπει να ξέρεις πώς αμύνεσαι και πώς επιτίθεσαι. Πρέπει να είσαι ισορροπημένος. Η Άρσεναλ μας έδωσε χώρους και το απολαύσαμε. Σε όρους τοποθετήσεων και αμυντικής προσήλωσης, ο Μπερμπάτοφ ήταν τρομερός».

Με την σειρά του ο Αρσεν Βενγκέρ, αρκέστηκε να πει: «Στο ημίχρονο γνωρίζαμε πως πρέπει να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας και να ηρεμήσουμε. Όμως είμαστε ένοχοι απέναντι στους εαυτούς μας, που μείναμε εκτεθειμένοι ακόμα και μετά τη μείωσε σε 1-2. Είχαμε καλό έλεγχο του αγώνα, αλλά στο πρώτο τους σουτ, η μπάλα εξοστρακίστηκε. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, ειδικά από τη στιγμή που δεχτήκαμε και το 3ο τέρμα και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολα για μας. Αν δεν είναι στην καλύτερη σου βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, τιμωρείσαι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: