Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Θέλει να επιστρέψει ο Πάουελ!!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στο μήκος, Μάικ Πάουελ το ‘χει βάλει σκοπό να επιστρέψει στην δράση στα 51 του χρόνια!

Θέλει να επιστρέψει ο Πάουελ!
24 χρόνια μετά την κατάρριψη του Παγκοσμίου Ρεκόρ στο μήκος, με 8,95μ., ο Μάικ Πάουελ έχει την φιλοδοξία να επιστρέψει στην δράση! Αν μάλιστα θέλει… και το σώμα του, οι βλέψεις του φτάνουν μέχρι και τα τράιαλς των ΗΠΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016. Κι όλα αυτά ενώ έχει κλείσει τα 51 του χρόνια!

«Ήταν σαν να μου λέει το σώμα μου ‘’τι στο καλό κάνεις!’’», ανέφερε για την πρώτη του απόπειρα να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, αλλά δεν χάνει το κουράγιο του. «Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ότι μπορεί να συμβεί, θα την κυνηγήσω», είπε στο αμερικανικό δίκτυο NBC, στοχεύοντας σε πρώτη φάση σε ένα άλμα πάνω από τα 6,84μ.

Φανερά αδυνατισμένος συγκριτικά με την εποχή που συναγωνιζόταν με τον Καρλ Λιούις ποιός είναι ο καλύτερος, στις εποχές της δόξας του αγωνίσματος, έχει ως πρώτο στόχο να καταρρίψει ένα βατό παγκόσμιο ρεκόρ, των βετεράνων στις ηλικίες 50-54. Δεν πτοείται πάντως ούτε από το πρόβλημα που έχει στο δεξί του πόδι, αν και ήδη σκέφτεται τη στιγμή που θα πατήσει μ' αυτό τη βαλβίδα. «Το θέμα είναι να βρω πώς θα το πετύχω χωρίς να το διαλύσω», είπε χαριτολογώντας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: