Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

«Ζεστός» στη διακοπή!

Με τη δράση στο πρωτάθλημα να σταματά, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε κάλεσμα για εγρήγορση στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ Βόκολος και ίσως Φύσσας πάνε έξω για μεταγραφικά. Μάχη στην απολογία σήμερα.

«Ζεστός» στη διακοπή

Ο Γιάννης Αναστασίου κάλεσε τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν. «Μην ασχολείστε με τίποτε άλλο πλην της δουλειάς μας στο γήπεδο. Να τα δίνετε όλα σε κάθε αγώνα για να δείχνουμε τις δυνατότητές μας», έλεγε χθες στους παίκτες του ο προπονητής του «τριφυλλιού», που έχει ζητήσει να κλειστεί φιλικό για το Σάββατο ή την Κυριακή για να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Πιθανότερος αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος.

Σε αυτό το φιλικό δεν θα παίξουν ο Σίλντενφελντ και ο Χουχούμης που χθες αποκόμισαν κάκωση στον αριστερό αγκώνα και τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο αντίστοιχα, ενώ το ίδιο ίσως γίνει με τον Πέτριτς που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τον Λαγό και τον Ταυλαρίδη που έχουν ενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και προσαγωγό αντίστοιχα.

Ταξίδι(α) για μεταγραφές

Ο Λεωνίδας Βόκολος και πιθανώς ο Τάκης Φύσσας θα πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο ταξίδι στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται ένας από τους παίκτες που θα δει να είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος, που μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν κι αντιμετωπίζει τη Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου. Πάντως αποφάσεις είναι νωρίς να ληφθούν.

Στο μεταξύ, σύντομα θα κληθούν σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους οι Πέτριτς και Σίλντενφελντ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως και ο Πράνιτς που έχει έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με την ομάδα.

Απολογείται για τα επεισόδια

Το μεσημέρι (13:00) θα απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και βάσει του κατηγορητηρίου απειλείται με πρόστιμο ύψους 70.000-200.000 ευρώ, αποκλεισμό της έδρας του για δυο έως τρεις αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών. Οι «πράσινοι» έχουν ετοιμάσει την υπερασπιστική τους γραμμή κι ελπίζουν σε μικρότερη δυνατή «καμπάνα». Ένα βαρύ πρόστιμο και το κλείσιμο της Λεωφόρου, πάντως, μοιάζουν αναπόφευκτα…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: