Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνουν άλλο πόστο για Βρύζα!

Ανένδοτος παρουσιάζεται ο Ζήσης Βρύζας για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, όμως στον «Δικέφαλο του Βορρά» σκέφτονται να του προσφέρουν άλλη θέση στον σύλλογο. Νέο συμβόλαιο στον Κάτσε.

Ψάχνουν άλλο πόστο για Βρύζα
Συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη είχε χθες ο Ζήσης Βρύζας, ύστερα από την απόφαση που έλαβε να υποβάλει την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιχείρησε να μεταπείσει τον παλαίμαχο επιθετικό, όμως εκείνος τόνισε πως από τη στιγμή που είχε υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας πως, όταν του ζητηθεί, αυτός θα το πράξει και δεν θα υπάρξει γυρισμός.

Στη συνέχεια, ο Βρύζας υπογράμμισε ότι υπήρξε πρόβλημα στη λειτουργία του συλλόγου και στις σχέσεις του με τον Αναστασιάδη και τον Σαββίδη, κάτι που ίσχυε με τον Αγγελίδη.

Από την πλευρά του, ο τελευταίος προσπαθεί να του αλλάξει εκ νέου γνώμη, λέγοντας πως αποτελεί κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα, ενώ θα μπορούσε να βρεθεί ένα άλλο πόστο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ή να βοηθάει εκτός ΠΑΕ. Σε κάτι τέτοιο ο Βρύζας δεν έδειξε αρνητικός και όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει κλείσει.

Νέο συμβόλαιο στον Κάτσε

Μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, στον ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Ένα από αυτά είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε, ο οποίος για τρίτη φορά την τελευταία διετία θα κληθεί να αλλάξει τους όρους της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, στον διεθνή χαφ θα γίνει αναπροσαρμογή των αποδοχών του και να επεκτείνουν τη διάρκεια του συμβολαίου του που λήγει το 2017, με βελτιωμένους όρους και για τις δύο πλευρές.

Με αυτή την κίνηση οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιβραβεύσουν τον Αλβανό μέσο για τη συνέπεια στην απόδοσή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που θα γίνει και με άλλους παίκτες της ομάδας, ενώ είχε προηγηθεί και το «δέσιμο» του Ρατς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: