Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Χάνει Παναθηναϊκό ο «Σόφο»!!

Χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα υποδεχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Παναθηναϊκό, καθώς ο «Σόφο» δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη (25/2). «Να σταματήσουμε τον Διαμαντίδη», είπε ο Γκούντες.

Χάνει Παναθηναϊκό ο «Σόφο»!

Από ‘κει και πέρα, η «ομάδα του λαού» λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία της Ευρωλίγκας για αλλαγές στο ρόστερ, δήλωσε τον Τζόζεφ Φορτέ, ο οποίος κάνει προπονήσεις μαζί της το τελευταίο διάστημα και φέτος μετρά μόλις μία συμμετοχή με τη Ραμάτ Γκαν.

Στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» αναφέρθηκε ο προπονητής της Μακάμπι, Γκάι Γκούντες: «Θυμόμαστε το πρώτο παιχνίδι, όπου είχαμε ξεκινήσει καλά, κυριαρχώντας στο παρκέ. Ο όμιλός μας έχει αρκετή ποιότητα και πιστεύω πως θα γίνει μία μεγάλη μάχη, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Θα πρέπει να πιέσουμε πολύ στην μπάλα, για να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας. Από τη μία θα πρέπει να τρέξουμε στο παρκέ και από την άλλη θα πρέπει να περιορίσουμε τον Μπατίστα. Επίσης, στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι σημείωσαν 23 πόντους από τη γραμμή των βολών και αυτοί είναι πολλοί».

Για να συνεχίσει: «Ο Διαμαντίδης είναι σαν τον Ταπίρο. Είναι αυτός που οδηγεί την ομάδα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε, ώστε να τους βάλουμε σε περισσότερες σκέψεις. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πάμε για τη νίκη και να μην σκεφτόμαστε τη διαφορά. Η έδρα παίζει το ρόλο της. Είχαμε κάνει καλά παιχνίδι και νικήσαμε κόντρα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε και τώρα τη νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος για τη θέση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: