Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Να γίνει της… ανατροπής!!

Τη μεγάλη ανατροπή ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντνίπρο, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Πώς θα παίξουν οι Πειραιώτες.

Να γίνει της… ανατροπής!
Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός στον αποψινό επαναληπτικό με την Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Europa League (22:05, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες πρέπει να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ουκρανία, ώστε να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάτι τέτοιο το έχουν πετύχει άλλη μία φορά στην ιστορία τους, καθώς τον Σεπτέμβριο του ’89 είχαν χάσει με 2-1 στην έδρα της Ραντ Βελιγραδίου και στον επαναληπτικό είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0. Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει ποτέ να σημειώσουν τρία γκολ σε δεύτερο παιχνίδι μετά από ήττα τους σε νοκ άουτ φάση διοργάνωσης της UEFA σε παιχνίδι που είχαν τη ρεβάνς στην έδρα τους.

Αυτό το εμπόδιο καλούνται να υπερβούν ο Περέιρα και οι παίκτες του απόψε και, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, στόχος είναι να γίνει γρήγορα το 1-0, ώστε η ομάδα να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 46χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα παίξουν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Φορτούνη και τον Ντοσεβί.

Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σαντάνα, Εντινγκά, Αφελάι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης (συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Ουκρανίας), ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μποτία και Γιαννούλης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μίρον Μάρκεβιτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπόικο και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέντορτσουκ, με εσωτερικούς μέσους τον Κανκάβα και τον Ροτάν. Την τριπλέτα της ουκρανικής επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπέζους, Κολοπλιάνκα και Ζουζούλια. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σελίκοφ, Λούτσκεβιτς, Σβάτοκ, Μιγκούνοφ, Μπρούνο Γκάμα, Σακόφ, Ματέους, Σελεζνίοφ και Κάλινιτς.

Ο Ολλανδός Ντάνι ΜακΚέλι θα διευθύνει τον επαναληπτικό του Ολυμπιακό κόντρα στην Ντνίπρο απόψε στο «Καραϊσκάκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: