Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ντεμικέλις: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έφυγε με μεγάλο προβάδισμα από το «Etihad» για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά για τον Μάρτιν Ντεμικέλις η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι «τελειωμένη» και πρόκειται να παλέψει στην Βαρκελώνη για να κάνει το βήμα παραπάνω στην διοργάνωση.
«Ο Λουίς έχει αποδείξει ήδη τι είδους παίκτης είναι και τι ποιότητα διαθέτει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλες τις προηγούμενες ημέρες όλοι μιλούν για τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, αλλά αυτός που τελικά σκόραρε δύο φορές ήταν ο Σουάρες. Η Μπαρτσελόνα έχει σπουδαίους παίκτες και ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει την διαφορά» ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός στόπερ και προσέθεσε για τους στόχους της ομάδας του και την ρεβάνς:
«Είμαστε αισιόδοξοι πως η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί, χωρίς αμφιβολία. Θα πάμε στην Βαρκελώνη και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προκριθούμε. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε στην Ευρώπη και θα το καταφέρουμε στα επόμενα χρόνια. Θα ήταν σημαντικό να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να κάνουμε αυτό το βήμα στο Τσάμπιονς Λιγκ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: