Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δύο ερωτηματικά για Περέιρα!!

Σε δύο θέσεις φαίνεται να υπάρχουν ερωτηματικά για τη σύνθεση με την οποία ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Ντνίπρο την Πέμπτη με στόχο την ανατροπή του 2-0 του Κιέβου.

Δύο ερωτηματικά για Περέιρα
Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να αντιστρέψει το κλίμα που δημιούργησαν τα τελευταία αρνητική αποτελέσματα και να ανατρέψει το σε βάρος του 2-0 απέναντι στη Ντνίπρο στον επαναληπτικό.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει έτοιμο το πλάνο του και ερωτηματικό φαίνεται να αποτελούν δύο θέσεις. Σίγουροι, αν και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο εκπλήξεως για να αιφνιδιαστεί ο αντίπαλος, πρέπει να θεωρούνται στην ενδεκάδα οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Σαντάνα και Σιόβας στα στόπερ, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας, οι Κασάμι και Τσόρι στο κέντρο, ο Ντοσεβί στο ένα άκρο της επίθεσης και ο Μήτρογλου σε θέση σέντερ φορ. Από εκεί και πέρα, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς ερίζουν για τη θέση του αμυντικού χαφ ελλείψει του τιμωρημένου Μανιάτη, ενώ «ανοιχτή» είναι η δεύτερη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, όπου μπορούν να βρεθούν Φορτούνης, Αφελάι ή Ντουρμάζ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Φορτούνης, Αφελάι, Εντινγκά, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκες, Σιόβας και Ντοσεβί.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης (συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Ουκρανίας), ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μποτία και Γιαννούλης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: