Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Για αυτό θα είναι σκάνδαλο...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί θα είναι σκάνδαλο αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο ντέρμπι μετά το έγγραφο-ντοκουμέντο που έστειλε την Κυριακή το μεσημέρι.
Λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η απόφαση για τα επεισόδια της Λεωφόρου και μετά το έγγραφο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός  στην απολογία του λέω , ότι θα αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών. Διότι πολύ απλά σήμερα αποδείχθηκε ότι από το μεσημέρι της Κυριακής η ΠΑΕ με έγγραφο, που έστειλε στις 4 ζήτησε να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών από την στιγμή, που επέμενε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να καθίσει στον πάγκο κόντρα σε όλα όσα είχαν συμφωνηθεί με την αστυνομία στην σύσκεψη. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προειδοποιήσει , ότι τα πράγματα θα είναι επικίνδυνα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στον πάγκο και για αυτό ζήτησε να γίνει το παιχνίδι χωρίς κόσμο. Δηλαδή προτίμησε η ομάδα του να μην έχει την δύναμη της έδρας προκειμένου να μην γίνουν επεισόδια από την στιγμή, που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα καθόταν  στον πάγκο κόντρα σε όσα είχαν συμφωνηθεί.
 Επίσης το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα και τον Υφυπουργό ακόμα και να μην γίνει το παιχνίδι, που και αυτό αγωνιστικά ήταν κόντρα στο συμφέρον του Παναθηναϊκού, διότι ο Ολυμπιακός προερχόταν και από το παιχνίδι της Πέμπτης. Παρόλα αυτά ο Αλαφούζος πρότεινε –με αποδείξεις- ακόμα και την αναβολή του αγώνα. Είναι φανερό ότι η θέση του Ολυμπιακού πως τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα από τον Παναθηναϊκό  έχει πέσει στο κενό, όταν έχει σταλεί τέτοιο έγγραφο από  Κυριακή το μεσημέρι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Όταν  μία ομάδα προσχεδιάζει επεισόδια δεν ζητάει από τις αρμόδιες αρχές  να γίνει χωρίς κόσμο το παιχνίδι, ούτε ζητάει να μην γίνει καθόλου. Και επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψην μας την ετσιθελική απόφαση του προέδρου του Ολυμπιακού να κάτσει στον πάγκο.
Φαντασθείτε δηλαδή να πάει ο Αλαφούζος του χρόνου στο Καραϊσκάκη και να κάνει βόλτες στο γήπεδο και να κάτσει στον πάγκο, αντί για το μπουθ , τι θα γίνει. Για αυτό λέω, ότι ναι μεν έγιναν σοβαρά επεισόδια τα οποία ασφαλώς και είναι θλιβερά και ασφαλώς τα καταδίκασα από την πρώτη μέρα, αλλά παίζει ρόλο και η στάση της ΠΑΕ. Ο Αλαφούζος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τα καταδίκασε, ενώ το 2011 θυμάμαι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά την μολότοφ που έπεσε κατά την έξοδο των παικτών και την επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από οπαδούς του Ολυμπιακού, όχι μόνο να μην καταδικάζει τα επεισόδια , αλλά να λέει ότι δίδαξε ήθος και να βρίζει τον Σισέ στα αποδυτήρια  χωρίς να αφαιρούνται βαθμοί από τον Ολυμπιακό. Η διαφορά στην στάση των δύο ομάδων είναι τεράστια και η απόψή μου είναι, ότι αυτό πρέπει να προσμετρηθεί στην απόφαση . Και θα είναι πολύ άδικο να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναθηναϊκού
ΥΓ : Για την στάση του Μποροβήλου τις τελευταίες ημέρες δεν έχω καμία απορία. Σήμερα δεν έδωσε τα πρακτικά της Σούπερ Λίγκα, όπου έφαγε την μπουνιά ο Κωνσταντίνου , ενώ ακόμα είναι στην θέση του και δεν παραιτήθηκε με αυτά, που έγιναν στο πρόσφατο συμβούλιο. Είπαμε πως αλλιώς τον φωνάζουν. Κάθε μέρα το επιβεβαιώνει...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: