Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μπεργκ: «Κι εμένα μου πετούσαν πράγματα στο Καραϊσκάκη»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στον σουηδικό Τύπο για το επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» και ανέφερε πως είχε βιώσει εχθρική ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη».

Μπεργκ: «Κι εμένα μου πετούσαν πράγματα στο Καραϊσκάκη»

«Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο πλέον εδώ. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στην Ευρώπη, όπου οι αγώνες θα συνεχίζονταν, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά εδώ για να διακοπεί ένας αγώνας. Έχουμε ένα μικρό γήπεδο και ο κόσμος είναι πάρα πολύ κοντά. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερο, αλλά και πέρσι που σκόραρα εκεί δέχθηκα επίθεση με φωτοβολίδες και κροτίδες και από τους δικούς τους οπαδούς», δήλωσε ο Μπεργκ στην «Aftonbladet».

Ερωτηθείς αν έπρεπε να διακοπεί το ματς απάντησε: «Δεν θέλω να κρίνω τη διακοπή του αγώνα. Αυτός κρίθηκε μέσα στο γήπεδο».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου που τα έβαλε και με μερίδα οπαδών της ομάδας του, είπε: «Ο προπονητής μας προσπαθεί να βοηθήσει. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας αλλά δεν πρέπει να ξεπερνούν τα όρια».

Τέλος, μιλώντας για τη νίκη και τη μάχη του τίτλου, ανέφερε: «Ήταν μεγάλη υπόθεση αυτή η νίκη, αφού κρατάει ζωντανές τις ελπίδες μας στη μάχη για τον τίτλο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: