Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Σουάρες: «Κίνητρο οι αποδοκιμασίες…»!

Τι το’ θελαν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι να τον αποδοκιμάζουν; Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε πως το γιουχάισμα που άκουγε κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα τον… έφτιαχνε και περισσότερο! Το αποτέλεσμα γνωστό… Απάντησε με δύο γκολ, χαρίζοντας στην Μπαρτσελόνα τη νίκη- μισή πρόκριση μέσα στο «Etihad» (2-1).  
«Πολλοί παίκτες όπως εγώ έχουν μεγαλύτερο κίνητρο όταν ακούν τους οπαδούς να τους αποδοκιμάζουν. Αυτό μου έδωσε ώθηση στο χθεσινό παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του Ουρουγουανού επιθετικού, που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Όσον αφορά την γενικότερη απόδοση των Καταλανών στο «Etihad», ο διεθνής άσος τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τους κενούς χώρους που άφησε η Σίτι. Διαβάσαμε έξυπνα το παιχνίδι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και άλλα γκολ. Εάν ο Μέσι είχε ευστοχήσει στο πέναλτι, θα μπορούσαμε να δούμε λίγο πιο χαλαρά τη ρεβάνς. Ενάντια στη Σίτι όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: