Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ένας διαφορετικός Πέπε!

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των 32ων γενεθλίων του, το sportfm.gr σας παρουσιάζει τις εμφανείς διαφορές στο παιχνίδι του Πέπε της Ρεάλ μετά την έλευση του Αντσελότι στον πάγκο των Μαδριλένων.

Ένας διαφορετικός Πέπε

Την χρονιά αυτή, ο Πορτογάλος αμυντικός εμφανίζει στο παιχνίδι του μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κοντρολάροντας, συνάμα, την έμφυτη… επιθετικότητα που τον διέπει.

Χαρακτηριστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω είναι ο μέσος όρος των φάουλ του, που κυμαίνεται στο 0,56 ανά παιχνίδι σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά επί Μουρίνιο, όπου το ποσοστό αυτό κυμάνθηκε στο 0,91, έχοντας πλέον μόλις 8 φάουλ σε 15 αγώνες.

Επίσης σημαντική βελτίωση παρουσιάζει και στην ικανότητα του να ανακτά την κατοχή της μπάλας, κάτι το οποίο σχετίζεται άμεσα με την πιο αποτελεσματική πλέον άμυνα του, όντας μάλιστα δεύτερος στην κατηγορία αυτή, με ποσοστό 5,93 ανακτήσεις ανά αγώνα πίσω από τον Πικέ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με 6,24.

Πλέον οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει ξεχάσουν τον παρορμητικό και πολλές φορές αφελή στις ενέργειες του Πέπε της εποχής «Ζοσέ Μουρίνιο», και να αρχίσουν να συνηθίζουν το νέο πιο ουσιαστικό στο παιχνίδι του Πέπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: