Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ντομπρασίνοβιτς: «Ο Κάλας είναι ότι πιο σημαντικό για την ομάδα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο προπονητής του Άρη Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ενώ επεσήμανε το πόσο σημαντικός για την ομάδα είναι ο Άλεξ Κάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο. Αυτό που προσπαθούμε και κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνει στο παιχνίδι. Είμαστε μακριά από αυτό που θέλω αλλά σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Κερδίζουμε χρόνο και ηρεμία με τα αποτελέσματα και σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε σε καλή ατμόσφαιρα με τις νίκες αυτές. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος. Κι επειδή θέλω από την ομάδα να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά .Αυτό λέω στους παίκτες μου. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς για να ανέβουμε».

Για την εικόνα μετά το πρώτο γκολ και τι χρειάζεται να αλλάξει: «Προσπαθώ κάθε μέρα να τους λέω γι αυτά τα πράγματα. Χρειάζομαι χρόνο αν δουλέψω μαζί τους. Θα είμαστε καλύτεροι και καλύτεροι ανά παιχνίδι».

Για τον Γεωργιάδη: «Είχε ένα πρόβλημα με το στομάχι από χθες. Ένιωσε αδιαθεσία και πριν το παιχνίδι. Θεώρησα καλύτερο να τον προφυλάξω. Περιμένω πολλά από αυτόν και τον περιμένω στον επόμενο αγώνα».

Για τον Άλεξ Κάλας:»Είναι ότι πιο σημαντικό για την ομάδα. Να υπάρχει μία σταθερότητα πίσω από τους παίκτες διοικητικά. Μας δίνει έξτρα κίνητρο καθημερινά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών στον ίδιο: «Γενικά είμαι ικανοποιημένος με τον σεβασμό που μου δείχνουν. Φυσικά και υπάρχουν αντιδράσεις, είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες, Εγώ σαν προπονητής πρέπει να το ισορροπήσω. Πρέπει να κόψω κάποιους παίκτες από την ενδεκάδα. Είναι δουλειά μου. Θέλω να βάζω τους καλύτερους. Ο Άρης είναι πάνω απ΄όλους Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο της ανόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: