Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Άφησε «πληγές» ο Ολυμπιακός!!

Στο γήπεδο έμεινε όρθιος, όμως το ματς με τον Ολυμπιακό άφησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα χάνει Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος, ενώ στον… αέρα είναι και η παρουσία του Κλάους στο Περιστέρι.

Άφησε «πληγές» ο Ολυμπιακός
Το 0-0 της Τούμπας με τον Ολυμπιακό δεν άφησε τον ΠΑΟΚ μόνο στο -8 απ’ τους Πειραιώτες, αλλά και προβλήματα τραυματισμών.

Πρώτο και κύριο αυτό με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας φορ που πέρασε σαν αλλαγή χθες, τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και βάσει της πρώτης διάγνωσης έχει υποστεί θλάση. Κάτι που τον θέτει ούτως ή άλλως νοκ-άουτ για τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ανάλογα με το τι θα δείξουν οι εξετάσεις που θα υποβληθεί την Τρίτη, θα φανεί και το ακριβές μέγεθος της «ζημιάς» και της απουσίας του απ’ τα γήπεδα.

Από εκεί και πέρα, «μπελάδες» στον Δικέφαλο του βορρά έχουν και με την περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη. Κι αυτό γιατί στο δεύτερο μέρος απέναντι στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοΐτη και κάνοντας θεραπείες, θα φανεί προσεχώς κατά πόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Ο Τζανδάρης συνεχίζει τις ειδικές ασκήσεις για να ξεπεράσει τη διάταση στον προσαγωγό, ενώ κάθε μέρα που περνά ο Τζιόλης είναι όλο και καλύτερα. Την Δευτέρα, ο διεθνής χαφ ανέβασε ρυθμούς και η αντίστροφη μέτρηση είναι ήδη σε πλήρη… εξέλιξη! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: