Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Λάμπερτ: «Πρέπει να βελτιωθεί ο Μπεντεκέ»

Καθόλου δεν μετανιώνει για τον παραγκωνισμό του Κριστιάν Μπεντεκέ στην Άστον Βίλα, ο Πολ Λάμπερτ, τονίζοντας ότι θα το ξανακάνει μέχρι να καταλάβει ότι ο Βέλγος είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει κι έχει κάνει βήματα προόδου.  
Οι «χωριάτες» σε καμία περίπτωση δεν έχουν πάρει τα γκολ που θα περίμεναν από τον Μπεντεκέ, από την ημέρα που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε.
Ο υψηλόσωμος φορ δείχνει μακριά από τον καλό του εαυτό, το γκολ στην ήττα (2-1) από την Τσέλσι ήταν το πρώτο για τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ έπειτα από περισσότερες από 10 αγωνιστικές ώρες και ο Λάμπερτ ξέρει ότι πρέπει να κάνει κάτι για θίξει τον εγωισμό του Μπεντεκέ και να τον ξαναδεί παθιασμένο.
Σχολιάζοντας την απόφασή του να τον αφήσει στον πάγκο στο πρόσφατο ματς με τους «μπλε» και ενόψει του αγώνα με τη Χαλ, ο τεχνικός της Βίλα είπε:
«Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσω στον πάγκο. Όσο κι αν κατανοώ την περίοδο ντεφορμαρίσματος που διανύει, θέλω να τον δω να αντιδρά και μόλις ξαναπάρει την ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό. Πρέπει να βελτιωθεί και το ξέρει και ο ίδιος. Διαφορετικά θα τον αφήσω ξανά στον πάγκο και δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να το κάνω...». 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: