Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ανατροπή και νίκη για Γιουνάιτεντ!!

Με γκολ του αρχηγού της, Τομ Θορπ, έξι λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης η ομάδα U-21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της πρωτοπόρου Τσέλσι και έγινε συγκάτοικος της στην κορυφή.
Αν και οι «μπλε» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, οι «κόκκινοι διάβολοι» που είχαν  τον Αντρεας Περέιρα σε μεγάλα κέφια ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη στο Λι.
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος U-21, άνοιξε το σκορ στο 54’ χάρη σε τέρμα του Ντομινίκ Σολάνκε, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ισοφαρίσει δώδεκα λεπτά αργότερα όταν η μπάλα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Περέιρα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Μιτσελ Μπίνι.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε κεφαλιά του Τομ  Θορπ ύστερα και πάλι από στημένη φάση που εκτέλεσε ο Περέιρα.
Με τη νίκη αυτή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 21 βαθμούς φτάνοντας στην κορυφή την Τσέλσι και την Σαουθάμπτον.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Βαλντες, Ραφαελ, Θορπ, Μπλακετ, Τζειμς, Χαροπ, Γκριμσο, Αντρεας Περειρα, Γιανγκ(Γουιρ), Παουελ, Φλέτσερ (Λοβ)
Τσελσι: Μπινει, Νταμπο, Κριστενσεν(Κονροι), Κλαρκ-Σολτερ, Ντασιλβα, Κολκετ, Χαουτον, Παλμερ (Αμπραμς), Μπραουν, Σολάνκε, Μουσοντα (Αινα)
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: