Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Βοσνιάδης: «Δεν είχε ηρεμία ο ΠΑΟΚ»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε περισσότερο στην μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι, λέγοντας και αυτός πως ήταν κρίμα για τον κόσμο που δεν παρακολούθησε ένα θεαματικό παιχνίδι.

«Καταρχήν ήταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Ήταν ντέρμπι, είχε δυνατές μονομαχίες, αλλά προσωπικά είδα κάπως φοβισμένες και τις δύο ομάδες. Οι δύο προπονητές από το ξεκίνημα δεν πήραν ρίσκα στο παιχνίδι τους. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι του. Οι παίκτες φάνηκαν πιεσμένοι από τα όσα συνέβησαν το τελευταία διάστημα. Επίσης όσο περνούσε η ώρα και όταν κουράστηκε ο Νομπόα, η ομάδα δεν είχε τρεξίματα. Μόνο ο Κάτσε άντεξε σε υψηλό ρυθμό μέχρι το φινάλε, τρέχοντας ασταμάτητα για ένα ακόμη παιχνίδι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έπαιξε και αυτός με ισορροπία, πρόσεχε κι αυτός τα νώτα του, αλλά είναι αλήθεια πως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ. Κοιτούσε να διαφυλάξει το +8. Οργανωτικά ο Ντομίνγκες του έδωσε κάποιες προωθήσεις, δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά υστερούσε και αυτός στην τελική προσπάθεια. Δεν είχε καθαρά μυαλό για να τελειώσει κάποιες καταστάσεις».

«Σταθερός ο Ιτάνζ, προσπάθησε ο Μακ»

Όσο για το ποιους ξεχώρισε από το χθεσινό ντέρμπι, ο Μακεδόνας τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε: «Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν σταθερός ο Ιτάνζ, όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν αποτελεσματικός. Από εκεί και πέρα προσπάθησε λίγο ο Μακ, αλλά δεν είχε βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Δεν ήταν σε καλή ημέρα Αθανασιάδης και Περέιρα, ήταν καλά κλεισμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πολύ δουλειά έκανε ο Κάτσε, που έτρεξε ασταμάτητα, αλλά και αυτός δεν είχε βοήθειες στο χώρο του κέντρου. Από τον Ολυμπιακό δεν ξεχώρισε κάποιος. Ο Ντομίνγκες όσο αγωνίστηκε ήταν θετικός, αλλά και μετά την έξοδο του δεν φάνηκε το κενό του. Γενικά νομίζω ότι ήταν ένα ντέρμπι άχρωμο, που δυστυχώς δεν ευχαριστήθηκε ο κόσμος που γέμισε την Τούμπα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: