Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Λίβερπουλ – Τότεναμ!! (preview)

Η Τότεναμ θέλει να μην πετάξει... στα σκουπίδια τη νίκη στο λονδρέζικο ντέρμπι επί της Άρσεναλ και επισκέπτεται σήμερα το «Άνφιλντ» για την 25η αγωνιστική με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Έμεινε πίσω στο κυνήγι ευρωπαϊκής θέσης η Λίβερπουλ μετά το 0-0 με την Έβερτον.  
Οι «κόκκινοι» υποδέχονται τα «σπιρούνια» λίγες μέρες μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τα «ζαχαρωτά» στο «Γκούντισον Παρκ» στο τελευταίο τοπικό ντέρμπι του Στίβεν Τζέραρντ.
Η ομάδα του Ρότζερς έμεινε στο -4 από την αποψινή της αντίπαλο έπειτα από τον έναν βαθμό που πήρε το Σάββατο και τη μεγάλη νίκη των Λονδρέζων επί της Άρσεναλ στο ντέρμπι του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Πάντως, η τελευταία ήττα της Λίβερπουλ τοποθετείται στις 14/12 και οι σημερινοί γηπεδούχοι δείχνουν συνέπεια...
Η Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν ν' αναδεικνύεται σε ποδοσφαιριστή της χρονιάς και να φτάνει στα 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στην Πρέμιερ Λιγκ, βάζει στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο -1 από την πρώτη τετράδα, έχοντας ευνοηθεί και από την ισοπαλία (1-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ, ο Ποκετίνο θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στην Άρσεναλ κι όχι ν' αποδειχθεί ένα... μεμονωμένο περιστατικό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Σήμερα, είναι πολύ πιθανό τα «σπιρούνια» να εμφανιστούν με την ίδια 11άδα όπως στο πρόσφατο ντέρμπι του Λονδίνου.
Οι Κουτίνιο και Στέρλινγκ από την πλευρά της Λίβερπουλ είναι διαθέσιμοι παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν σκληρά χτυπήματα στο ματς με την Έβερτον, επιστρέφει ο Λαλάνα, εκτός ο Λούκας για έναν μήνα.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: