Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Σε διαπραγμάτευση με Τρινκιέρι η ΕΟΚ!

Σε επαφή με την πλευρά του Αντρέα Τρινκιέρι για το διακανονισμό των χρημάτων που του οφείλονται βρίσκεται η ΕΟΚ. Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τις εθνικές ομάδες.

Σε διαπραγμάτευση με Τρινκιέρι η ΕΟΚ
Επαφές με την πλευρά του Αντρέα Τρινκιέρι κάνει η ΕΟΚ προκειμένου να πετύχει διακανονισμό για το ποσό των 160.000 ευρώ που του έχει επιδικαστεί μετά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών το καλοκαίρι του 2013.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός προπονητής είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο έναντι 110.000 ευρώ το χρόνο. Μετά τη λύση της συνεργασίας, η ομοσπονδία πρότεινε να εξοφλήσει στον Τρινκιέρι τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του και να χωρίσουν φιλικά, αλλά σύμφωνα με την ΕΟΚ εκείνος ζήτησε όλα τα χρήματα του δεύτερου χρόνου της συμφωνίας και το θέμα κατέληξε στα δικαστήρια.

Η απόφαση ήταν ότι πέρα από τις 50.000 ευρώ που είχε λάβει ως προκαταβολή, έπρεπε να πάρει άλλες 110.000 ευρώ, ήτοι συνολικά 160.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές, όπως επιβεβαιώθηκε και από το δικηγόρο του Ιταλού προπονητή, βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για διακανονισμό καταβολής των χρημάτων, αλλά μέχρι στιγμής η πλευρά Τρινκιέρι δεν είναι ικανοποιημένη από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί. Εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή, η FIBA μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στην ΕΟΚ, που στην παρούσα φάση δεν μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από πρόστιμο.

Κίνδυνος μεγαλύτερων κυρώσεων, ακόμη κι αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, θα υπάρξει αν η ομοσπονδία αρνηθεί να πληρώσει το ποσό που επιδικάστηκε, κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: