Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ματς από τα... λίγα!!

Μέτριο στο α’ μέρος, εντυπωσιακό στο δεύτερο. Καλλονή και Ξάνθη παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα στο β’ ημίχρονο και προσέφεραν συγκινήσεις, αλλά στο τέλος δεν... χάρηκε κανείς (2-2).

Ματς από τα... λίγα
Άγγιξαν τη νίκη και οι δύο, αλλά στο τέλος πήραν από έναν βαθμό (2-2) . Καλλονή και Ξάνθη είχαν από ένα ημίχρονο στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Super League και εξαιρετικές στιγμές για να σκοράρουν λίγο πριν το φινάλε της. Ο Λουσέρο είχε δοκάρι στο 87’ και ο Χουάνμα στο 88’ παραλίγο να κάνει χατ-τρικ.

Ο Σολτάνι με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1 στο 32’ και ο Χουάνμα «χτύπησε» δύο φορές μέσα από το 68’ μέχρι το 72’ φέρνοντας τούμπα την κατάσταση, αλλά ο Λουσέρο απάντησε στο 78’ «ζωγραφίζοντας» το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Τους 33 βαθμούς έφθασαν οι φιλοξενούμενοι που είναι στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος και με 28 στη δέκατη οι γηπεδούχοι.

Το ματς:

Ήταν πιο αναμενόμενο η Καλλονή πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Έπαιζε στο γήπεδο της, αλλά είχε και απέναντι της μια ομάδα που ξεκίνησε δίχως αρκετούς από τους βασικούς της παίκτες, ενώ έλειπαν οι δύο πρώτοι της σκόρερ. Ο Κλέιτον (επτά γκολ) ήταν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού, όπως και ο Καρυπίδης, που δεν βρίσκεται πάντα στην αρχική ενδεκάδα. Επιπλέον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να δώσει ανάσες στους Καπετάνο (8 γκολ), Γούτα, Γουάλας και Ομπόντο και δεν τους είχε στην αρχική ενδεκάδα.

inner

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, καθώς στο πρώτο μέρος η Ξάνθη μέχρι να βάλει το γκολ έπαιζε πιο επιθετικά από τους νησιώτες. Πάντως, σε γενικές γραμμές το θέαμα ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος, ενώ το 0-1 δεν ήταν δίκαιο για την Καλλονή, αλλά αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό που σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 24’ και λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετικό, με τον Βαγγέλη Βλάχο να βάζει τον Πετρόπουλο στην αναμέτρηση. Η Καλλονή ήταν πραγματικά… ωραία και επέβαλε τον ρυθμό της και θύμισε την Καλλονή του προηγούμενου έτους που ήταν το απόλυτο αφεντικό στην έδρα της. Ωστόσο, η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα, καθώς ο Χουάνμα δεν μπορούσε να νικήσει τον Κυριακίδη.

inner

Όλα αυτά μέχρι το 68’ όταν ο Χουάνμα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, νικώντας δύο φορές τον Κυριακίδη μέσα σε ένα τετράλεπτο, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κατεβάσει ρολά σε κάθε προσπάθεια του Ισπανού επιθετικού. Η χαρά της Καλλονής κράτησε για λίγο, καθώς ο Λουσέρο «κάρφωσε» λίγο μετά (78’) την αντίπαλη ομάδα σε μια από τις λίγες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του στο β’ μέρος. Πολλά τα λάθη (46-42) για τις δύο ομάδες.



inner

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (59' Λεοζίνιο), Μίνγκας (82' Χωριανόπουλος), Άλβες (46' Πετρόπουλος), Κεϊτά, Γιορέντε, Μανούσος, Χουάνμα

Στον πάγκο των γηπεδούχων παρέμειναν: Δαύκου, Ναβάρο, Κριπιντίρης, Στεφάνοβιτς.

SKODA Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Λισγάρας, Παπάζογλου, Γκόμσι, Φλίσκας (79' Βάλτερ), Παπαστεριανός (58' Ομπόντο), Μπέλιτς (63' Καπετάνος), Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι

Στον πάγκο της ακριτικής ομάδας παρέμειναν: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, βοηθοί οι Χρυσούλα Κουρομπύλια, Νεκτάριος Παστρωμάς Τέταρτος διαιτητής ο: Δημήτρης Στυλιαράς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: