Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κίνδυνος από τέσσερις πρώην!!

Κατά της ΚΑΕ Άρης σε ΕΕΑ, ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ κινήθηκαν σήμερα (9/2) τέσσερις πρώην παίκτες του Άρη, ενεργοποιώντας όρο της συμφωνίας για καθυστέρηση δύο δόσεων του άρθρου 99.

Πρόκειται για τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, Νίκο Μπάρλο και Φάνη Κουμπούρα για τους οποίους κινήθηκε ο κοινός τους νομικός εκπρόσωπος, Νίκος Πετράτος, προς διασφάλιση των χρημάτων που συμφώνησαν να λάβουν.

Συγκεκριμένα, μέσω της προσφυγής στην ΕΕΑ οι τέσσερις παίκτες ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης και αφαίρεση τριών βαθμών. Με την προσφυγή προς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ την απαγόρευση των μεταγραφών της.

Εν τω μεταξύ, εκκρεμότητα υπάρχει και με τον Γάιο Σκορδίλη. Η περίπτωση του πρώην Κερκυραίου σέντερ του Άρη δεν έχει να κάνει με την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99, αλλά με την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών της από την FIBA.

Και στην δική του περίπτωση από την πλευρά της ΚΑΕ Άρης ζητήθηκε να υπάρξει η σχετική υπομονή σε επικοινωνία που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες προς αποφυγή μέσω προσφυγής του εκ νέου ενεργοποίησης της ποινής ενεργοποίησης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: