Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Γκάλο: «Θα με ενδιέφερε η ΑΕΚ»

Απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ δήλωσε στη SportDay ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ποια τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο μπακ που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα.

Γκάλο: «Θα με ενδιέφερε η ΑΕΚ»
Ο Ροντρίγκο Γκάλο είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις της Μπράγκα δεν επέτρεψαν τη μεταγραφή. Ο 28χρονος δεξιός μπακ δεν καθιερώθηκε στην πορτογαλική ομάδα και φέτος, μετά το δανεισμό του στην Πάσος Φερέιρα, μένει ελεύθερος. Η A Bola επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο μιλώντας για νέο ενδιαφέρον της «Ένωσης» και ο άλλοτε άσος του Παναιτωλικού (συμπαίκτης και του Μιχάλη Μπακάκη στην ομάδα του Αγρινίου) μιλώντας στη SportDay εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Δεν έχω κάποια επίσημη επαφή ακόμα από την ΑΕΚ. Αλλά φυσικά και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ σε ένα κλαμπ του μεγέθους που είναι η ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος από την Μπράγκα και μπορώ από τώρα να διαπραγματευτώ με όποια ομάδα επιθυμώ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Και θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές η ΑΕΚ. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος», τόνισε ο Γκάλο.

Η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει τόσο το θέμα, ωστόσο είναι αλήθεια πως πρόκειται για περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει «ζεστά», ειδικά από τη στιγμή που αναζητείται ένας ακόμη παίκτης για τη θέση του δεξιού μπακ (ο Γεωργέας αναμένεται να αποσυρθεί και πίσω από τον Μπακάκη δεν υπάρχει άλλη λύση). Άλλωστε πέρα από την αξία του, που διαπιστώθηκε και στη σεζόν που έπαιξε στην Ελλάδα (33 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ τη σεζόν 2013/14), ο Γκάλο έχει ιδιαίτερα προσιτό κασέ, μιας και εισπράττει 70.000 ευρώ το χρόνο στην Μπράγκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: