Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ουδέν σχόλιο από Πίρσον!

Καμία πρόθεση να ασχοληθεί, πόσο μάλλον να δώσει έκταση στις φήμες που ανέφεραν ότι απολύθηκε από τον πάγκο της Λέστερ και… επαναπροσλήφθηκε λίγες ώρες αργότερα, δεν είχε ο Νάιτζελ Πίρσον.  
Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για τη σύγχυση που επικράτησε σχετικά με το μέλλον του, όμως αρνήθηκε να μιλήσει ξεκάθαρα… Τελικά ισχύει ότι απολύθηκε το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από το επεισόδιο με τον ΜακΆρθουρ της Κρίσταλ Πάλας και η διοίκηση πήρε… πίσω την απόφασή της το πρωί της Δευτέρας ή όχι; Κανείς δεν θα το μάθει…
Ο ίδιος πάντως δήλωσε πως: «Ποτέ δεν μιλάω με τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους της ομάδας. Ανέκαθεν είχα καλή συνεργασία με τη διοίκηση. Ακόμη έχω την ευθύνη να ηγηθώ των προσπαθειών της ομάδας. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον, τις ερωτήσεις σας, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται, το τιμ μου και τους ποδοσφαιριστές. Για μένα αυτό είναι πιο σημαντικό από τις ιστορίες που βασίζονται σε απλές φήμες», τόνισε αρχικά ο κόουτς των «αλεπούδων» και συνέχισε:
«Είχα συζητήσεις με τη διοίκηση. Εάν είχα κάτι να πω, θα το έλεγα σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι αύριο (10/2 με την Άρσεναλ) και θα πρέπει να εστιάσουμε εκεί την προσοχή μας».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: