Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Δεν μαζεύεται η κατάσταση!!

Στο γήπεδο πήγαμε με τη λογική πως δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να βγει πληγωμένος από αυτή την αναμέτρηση. Να αποφύγει βαριές τιμωρίες, αφαιρέσεις βαθμών και ότι άλλο μπορεί να αποφέρει μία κακή βραδιά απέναντι στον μισητό Ολυμπιακό που έχει βγάλει από τα ρούχα τους ακόμη και τους πιο ήρεμους.

Την ίδια στιγμή, στον πάγκο του ΠΑΟΚ υπήρχε ένας προπονητής που γνωρίζει καλά πλέον πως η κλεψύθρα αδειάζει.

Άρα, το ζητούμενο από εμάς – και τον μεγαλομέτοχο βάσει τις προχθεσινής δήλωσής του – αλλά και από τον προπονητή για τους δικούς του λόγους, ήταν η μη ήττα.

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε με φόβο το παιχνίδι και το ότι δεν άνοιξε ουσιαστικά μύτη είναι το κέρδος. Γιατί ποδοσφαιρικά, ο ΠΑΟΚ παραμένει μία ομάδα που δεν έχει πλάνο, σχέδιο, αυτοματισμούς και έξυπνη διαχείριση από τον προπονητή του.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί η πρώτη αλλαγή στο 84΄, όταν ο Περέιρα είναι για αλλαγή από το ημίχρονο;

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον τρίτος, είναι σκασμένος, δεν έχει αυτοεπείθηση και πάει την Κυριακή στο Περιστέρι. Τα χειρότερα έρχονται. Και φαινόντουσαν.

Στα ποδοσφαιρικά παράλογα που ζούμε, κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο υπεύθυνος σύμφωνα με τον προπονητή του για την ήττα από τον Παναιτωλικό Σαρλ Ιτάνζ. Μετά το πείραμα του ανέτοιμου Γλύκου στη Κρήτη, ο Καμερουνέζος κράτησε το μηδέν. Και αν ο Ρικάρντο Κόστα δεν ανέβαζε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ θα έχανε. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Απλά γιατί η ομάδα του Αναστασιάδη γνωρίζοντας πως δεν παίζει κάτι συγκεκριμένο, αδυνατεί να βρει πατήματα πλέον, πόσο μάλλον σε παιχνίδια υψηλής πίεσης.

Δε γνωρίζω μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το μαρτύριο που βιώνουμε, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του μεγαλομετόχου που καλείται να αποφασίσει για το αύριο.

Για να μη χάσουμε το τρένο του καλού πλασαρίσματος στα πλέι οφ και μία καλή εικόνα σε αυτά τα έξι παιχνίδια, πρέπει η ομάδα να αλλάξει εκγύμναση, τακτική προπόνηση, κλίμα.

Αν αυτό μπορεί να το κάνει ο Αναστασιάδης, θα πρόκειται για θαύμα. Και επειδή οι υποστηρικτές του αρχίζουν να ρίχνουν λάσπη στη προσπάθειά τους να βρούνε τους κακούς που θέλουν να φάνε τον καλό και αγνό προπονητή, ας πάνε να δούνε καμιά προπόνηση ή ας πιάσουν κανέναν παίκτη να ρωτήσουν.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: