Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ατόφιο... χρυσάφι ο Πέτριτς!! (video)

Η φετινή αγωνιστική «ανάσταση» του Πέτριτς... δεν περιορίζεται στο ότι είναι απόλυτα υγιής. Επιβεβαιώνεται και απ’ τα γκολ του που χαρίζουν βαθμούς-χρυσάφι στον Παναθηναϊκό και τον κρατούν «ζωντανό».

Ατόφιο... χρυσάφι ο Πέτριτς! (video)

Εντούτοις, φέτος τα πάντα έχουν αλλάξει. Ο Κροάτης αποδεικνύεται ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια του τριφυλλιού να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί (στο πρωτάθλημα πλέον, όντας στο -6 απ' τον Ολυμπιακό). Εξ' ου και οι 20 μέχρι τώρα συμμετοχές του στη Σούπερ Λίγκα (32 σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις, πίσω μόνο από Καρέλη και Λαγό!) που του έχουν δώσει μια «γεμάτη» σεζόν μακριά από προβλήματα.

Μακριά από προβλήματα που τον αφήνουν να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Και πέραν όλων όσων κάνει στο χορτάρι, πετυχαίνει και γκολ. Έξι συνολικά φέτος στο πρωτάθλημα (έχει κι ένα στο Europa League), απ' τα οποία τα 4 δεν αποδείχθηκαν απλά κρίσιμα, αλλά ήταν... κανονικά τρίποντα!

Χτύπησε στις καθυστερήσεις με τον Πανιώνιο και χάρισε ένα ανέλπιστο τρίποντο για τους πράσινους (2-1).



Έκανε το ίδιο (όχι βέβαια στις καθυστερήσεις) κι απέναντι στον Λεβαδειακό, χαρίζοντας ακόμα μια νίκη (1-0).



Δεν... λυπήθηκε τον Παναιτωλικό ούτε στον πρώτο γύρο (όπου έγραψε το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού), ούτε φυσικά χθες όπου το δικό του τέρμα ήταν αρκετό για ακόμα ένα τρίποντο.





Ακόμα και κόντρα στον Πλατανιά, όπου το τριφύλλι νίκησε 3-0, ο Πέτριτς ήταν αυτός που... άνοιξε το δρόμο.



Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Πανθρακικό, όπου ο Κροάτης φορ είχε γράψει το 2-0 (4-0 το τελικό), κλειδώνοντας ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: