Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Δύο διλήμματα για Δέλλα!

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά από τους έντεκα του βασικού σχήματος της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ποια τα ερωτηματικά και οι υποψήφιοι.

Δύο διλήμματα για Δέλλα

Ο προπονητής της «Ένωσης» δείχνει να έχει αποφασίσει για τα 9/11 του βασικού σχήματος. Σίγουροι (με την πιθανότητα έκπληξης πάντα υπαρκτή) πρέπει να θεωρούνται ο Ανέστης κάτω από την εστία, ο Μπακάκης και ο Σοϊλέδης στα άκρα της άμυνας, ο Λαμπρόπουλος σε ρόλο στόπερ, οι Γιόχανσον, Ανάκογλου και Μάνταλος στον κέντρο, ο Μπαρμπόσα αριστερά και ο Αραβίδης στην επίθεση.

Όσον αφορά στις δύο θέσεις που εκκρεμούν, Τζανετόπουλος και Σαρρής είναι οι δύο υποψήφιοι να αποτελέσουν το δεύτερο στόπερ (από τη στιγμή που εκτός πλάνων είναι ο Κολοβέτσιος καθώς κρίθηκε ανέτοιμος), με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, το άλλο ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν ο Αραβίδης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και θα προτιμηθεί δεξιά ο Πλατέλλας ή ο πρώτος θα πάει σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Μπρέτσεβιτς ή τον Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης. Επικρατέστερο σενάριο είναι το πρώτο, με τον Αραβίδη κλασικό φορ να… ενοχλεί με την πίεσή του και να απειλεί με την ταχύτητά του και τον Πλατέλλα στο δεξί άκρο.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από τον Κολοβέτσιο δεν υπολογίζεται και ο Κορδέρο. Πάντως ο Ισπανός μέσος άρχισε από χθες να προπονείται κανονικά και δεν αποκλείεται να είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς στις αρχές Μαρτίου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: