Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κάλας: «Ήθελα να κάνω μια επένδυση»

Ο Άλεξ Κάλας αναχώρησε για τις ΗΠΑ, αλλά λίγο πριν το πράξει, μίλησε για την απόφαση του να αναλάβει τον Άρη, τα σχέδια του και για το πότε σκοπεύει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Κάλας: «Ήθελα να κάνω μια επένδυση»
Μετά από μια πενθήμερη παραμονή στην Ελλάδα, ο Άλεξ Κάλας μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Ο ομογενής επιχειρηματίας, που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και ήρθε στη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, για διαχειριστεί διάφορα θέματα γύρω από τον σύλλογο, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου.

Λίγο πριν φύγει για την Αμερική μίλησε στην κάμερα της Nova για το πώς κύλησαν αυτές οι μέρες, για την επένδυση του και για το πότε θα έρθει ξανά στη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Πως πέρασαν αυτές οι μέρες στη Θεσσαλονίκη;

«Πρώτα απ΄ όλα να πω, πως ήταν πολύ ενδιαφέρουσες αυτές οι μέρες της παρουσίας μου εδώ. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι γύρω από την ομάδα και άκουσα με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις τους και τις διαφορετικές προοπτικές με τις οποίες αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Κατάλαβα, βεβαίως, πως ερχόμενος εδώ, δεν είναι σαν να έκανα μια βόλτα στο πάρκο! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαδικασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν και γενικότερα πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει».

Σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης για την Ελλάδα, σε μια εποχή που η χώρα ενδείκνυται για διακοπές, δεν ενδείκνυται όμως για επενδύσεις, εσείς πως αποφασίσατε να επενδύσετε στον Άρη;

«Ήθελα να κάνω μια επένδυση και εφόσον είδα την ευκαιρία, έκρινα καλό να την κάνω στην πατρίδα μου».

Φεύγοντας για τις ΗΠΑ και οριοθετώντας τις προτεραιότητες για τον Άρη, που επικεντρώνετε;

«Είναι τρεις οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο. Πρώτος και βασικότερος να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Δεύτερος τομέας η έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκκαθάρισης και τρίτος, σε συνεργασία με τον ΑΣ, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ώστε να κατορθώσουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό για τον Άρη».

Πότε σκέφτεστε να έρθετε ξανά στην Ελλάδα;

«Αυτό θα συμβεί, είτε στα τέλη Μαΐου, είτε, σίγουρα, στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Ελπίζω, όταν θα έρθω την επόμενη φορά, να έχουμε όλοι έναν παραπάνω λόγο να είμαστε χαρούμενοι! Να έχουμε έναν λόγο για να γιορτάσουμε κάτι (σ.σ την άνοδο του Άρη)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: