Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

«Να μείνει όρθιος ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Ορφανός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βλέπω σήμερα ότι λένε πως ο Άγγελος κάλυψε την διοίκηση. Αυτό δεν το καταλαβαίνω, είναι δυνατόν ο υπάλληλος να μιλήσει κατά της διοίκησης;. Εμείς ανησυχούμε για το αν το κακό που μας περιμένει είναι μεγαλύτερο ή είναι μέχρι εδώ η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας. Η εικόνα είναι πολύ κακή με την έννοια ότι με τους ίδιους παίκτες, κάναμε πορεία που ήταν αξιοζήλευτη. Η ομάδα λειτουργούσε άψογα κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Δικαιολογημένα ανησυχούμε με την εικόνα που δείχνει τώρα η ομάδα. Η ανησυχία μας δεν είναι για το αν θα υπάρχει ο ΠΑΟΚ γιατί ο Σαββίδης βοηθάει. Ο πήχης ανέβηκε ψηλά πιστέψαμε ότι θα πάρουμε τον τίτλο. Απογοητεύτηκε ο κόσμος ο οποίος είδε μια ομάδα που δεν ήταν καλή. Δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπεις αυτόν τον κόσμο να μην περιμένει το κάτι περισσότερο από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα του χεριού μας αλλά δεν πιστεύαμε καν ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη υπήρχε μια διαχείριση ώστε να μην χάσουμε. Ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος γιατί πίστευε ότι η ομάδα θα του έδειχνε το κάτι παραπάνω.


Για την εκδήλωση για τον Λόραντ: «Δικαιούμαστε να φοράμε την φανέλα της ιστορικής ομάδας που λέγετε ΠΑΟΚ. Σημασία έχει ότι αξίζαμε και παίζαμε δίκαια και οι δύο στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια έκπληξη για ολους μας η πρόσκληση που έγινε από το Γιάννη Σιδερόπουλο, είναι ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός. Ανταποκριθήκαμε άμεσα και γρήγορα, είναι ένας ατόφιος ΠΑΟΚτσης. Όσοι είμασταν εκεί θέλαμε να δώσουμε ένα φόρο τιμής στο Λόραντ, για αυτό έγινε η συνάντηση αυτή».


Τέλος, ο Κώστας Ορφανός επισήμανε: «Θα πρέπει η ομάδα να μείνει όρθια γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ιστορία του και δεν μπορεί τίποτα να δημιουργήσει πρόβλημα στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα απλά χρειάζεται ένας μεσοπρόθεσμος προγραμματισμός, ώστε ο κόσμος να ξέρει ότι η ομάδα βαδίζει σε μια σταθερότητα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: