Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Γκουτιέρεζ: «Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή»!

Ξανά και ξανά γυρνούν στο μυαλό του Γιόνας Γκουτιέρεζ οι στιγμές που έζησε το βράδυ της Τετάρτης, όταν στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησε την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο έπειτα από τη νίκη απέναντι στον καρκίνο!  
Ο Αργεντινός άσο, που μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο μόλις μπήκε στο ματς κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», πάτησε ξανά χορτάρι για να παίξει σε επίσημο παιχνίδι της Νιούκαστλ έπειτα από 17 μήνες και οι ιαχές του κόσμου ακόμα ηχούν στ' αυτιά του.
Όσα εκτυλίχθηκαν στο «St. James' Park» και ο χαμός που έκαναν οι οπαδοί της ομάδας του όταν τον είδαν ξανά να παίζει μπάλα, είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
«Πραγματικά, θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Η στήριξη από τον κόσμο ήταν απίστευτη. Μου έδινε δύναμη να συνεχίσω να μάχομαι όταν είχα την αρρώστια και να βγω νικητής. Όλες οι ομάδες, ανεξαρτήτως εμβλήματος και χρωμάτων με στήριξαν και πραγματικά είμαι ευγνώμων προς όλους. Ευχαριστώ από καρδιάς...» είπε ο Γκουτιέρες στο BBC.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: