Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σκληρά λόγια από Σκόουλς για Φαν Χάαλ!

Ο Πολ Σκόουλς δεν δέχεται από τον Λουίς Φαν Χάαλ να δείχνει ικανοποιημένος με την προσπάθεια για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, τόνισε ότι τουλάχιστον για φέτος τον δικαιολογεί. «Χειρότερη από πέρυσι με τον Μόγιες η ομάδα» τόνισε ο παλαίμαχος άσος!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήθηκε μέσα στην πρώτη τετράδα και με διαφορά τριών βαθμών από τη Λίβερπουλ που παραμονεύει.
Με γκολ του Άσλεϊ Γιάνγκ, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ απέδρασε από το «St. James' Park» για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, όσα είδε ο Πολ Σκόουλς από την πρώην ομάδα του, δεν του άρεσαν καθόλου.
«Με τον Μόγιες, η ομάδα δαπάνησε 70 εκατομμύρια. Φέτος διέθεσε 220 εκατ.λίρες στον Φαν Χάαλ και η Γιουνάιτεντ μοιάζει πολύ χειρότερη από πέρυσι! Δεν έχει εμμονή με την κατοχή της μπάλας και την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίζει καλά η ομάδα, άσχετα από τα αποτελέσματα και τις νίκες. Δεν παίζει όπως την έχουμε συνηθίσει εμείς και οι οπαδοί. Μπορώ να δικαιολογήσω τον Φαν Χάαλ για φέτος και να πω ότι χρειάζεται χρόνο για να χτίσει την ομάδα, όμως αν και του χρόνου δεν καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο, τότε κάτι πάει στραβά. Κατ' εμέ δεν είναι καλό όταν μάχεσαι για μια θέση στην τετράδα. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να κυνηγάει τον τίτλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: