Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Χαρούμενος ο Πασκουάλ!!

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος απ’ τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ, που αναφέρθηκε στο… καμίνι του ΟΑΚΑ και την αντίδραση των παικτών του στα «μεγάλα» ματς.

Χαρούμενος ο Πασκουάλ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό κυρίως για τον τεράστιο αριθμό των οπαδών που ήταν στο γήπεδο. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο συγκινήσεις ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλά στα πρώτα δεκάλεπτα. Με την μεγάλη συνεισφορά του Ναβάρο καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι και να παίξουμε ένα δεύτερο δεκάλεπτο εξαιρετικό.

Στο τρίτο βιαστήκαμε λίγο γιατί πιστέψαμε ότι θα τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες μπάλες. Διατηρήσαμε τους πέντε πόντους διαφοράς που πρακτικά κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξαν τρεις στιγμές που πήραμε σημαντικό προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός μείωνε με τρίποντο. Ως συνέπεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη».


Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα παίζει καλά στα μεγάλα παιχνίδια: «Συμφωνώ με αυτό το σχόλιο. Παίζουμε καλά στα μεγάλα παιχνίδια και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: