Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ντέρμπι για την τρίτη θέση!!

Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια κοντράρονται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και πλέον ήρθε η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους.

Ντέρμπι για την τρίτη θέση
Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια κοντράρονται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και πλέον ήρθε η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους.

Την Κυριακή το βράδυ αναμετρώνται στο «Βιθέντε Καλντερόν» σε ένα παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει πολλά για τον… τελικό νικητή και εκείνη την ομάδα η οποία θα πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό είναι το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι στη σειρά για την Ατλέτικο μετά από εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Σεβίλλη το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 0-0. Από την άλλη πλευρά οι «νυχτερίδες» μετρούν τέσσερις νίκες στη σειρά και δείχνουν ικανές για όλα.

Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων. Η Ατλέτικο μετρά επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα έντεκα τελευταία παιχνίδια τα οποία έχει αντιμετωπίσει την Βαλένθια στη Μαδρίτη.

Μιράντες και Γκριεζμάν δεν θα αγωνιστούν ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σικέιρα και Χιμένες. Αντίθετα στη Βαλένθια αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Οταμέντι, το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του Λεβάντε.

Δύσκολο έργο έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία δοκιμάζεται στη χώρα των Βάσκων απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. «Κλονισμένη» η ψυχολογία της βασίλισσας από το 1-1 με τη Βιγιαρέάλ την στιγμή που η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα –αντίθετα- αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Βαγιεκάνο.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Παρασκευή, 6 Μαρτίου
Λεβάντε – Εϊμπάρ (21:45)

Σάββατο, 7 Μαρτίου
Λα Κορούνια – Σεβίλλη (17:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (19:00)
Έλτσε – Αλμερία (21:00)
Γρανάδα – Μάλαγα (23:00)

Κυριακή, 8 Μαρτίου
Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο (13:00)
Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ (18:00)
Βιγιαρεάλ – Θέλτα (20:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια (22:00)

Δευτέρα, 9 Μαρτίου
Κόρντομπα – Χετάφε (21:45)

Η επόμενη (27η) αγωνιστική
Βαλένθια – Λα Κορούνια
Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Εϊμπάρ – Μπαρτσελόνα
Ράγιο Βαγιεκάνο – Γρανάδα
Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Αλμερία – Βιγιαρεάλ
Μάλαγα – Κόρντομπα
Σεβίλλη – Έλτσε
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε
Χετάφε – Σοσιεδάδ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: