Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πλάνο τριετίας!!

Έτοιμες προτάσεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έχει ο Αγγελίδης και περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ετοιμάζει πλάνο τριετίας. Στη λίστα ονόματα με παρελθόν σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Πλάνο τριετίας
Το «OK» του Ιβάν Σαββίδη για να τρέξει διάφορα θέματα, έχοντας προχωρήσει το πλάνο για την επόμενη σεζόν, περιμένει ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει σύντομα με την υπόθεση της πρόσληψης του αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Μάλιστα, στη λίστα του υπάρχουν και κάποια ονόματα που έχουν δουλέψει στο παρελθόν στην Ελλάδα, αλλά όχι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, θα πρέπει να ακούσει και τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου και τα… νούμερα που θα ακούσει από αυτόν για να «τρέξει» τη συγκεκριμένη υπόθεση και όχι μόνο. Όπως φαίνεται θα καθυστερήσει λίγο η ανακοίνωση για τον τεχνικό διευθυντή. Το πιθανότερο είναι να βγει τον Μάιο και ο κ. Αγγελίδης έχει στο μυαλό του να γίνει πρόσληψη κάποιου με πλάνο τριετίας.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι δεν γίνεται να γίνει ένα σοβαρό σχέδιο στην ομάδα, χωρίς να έχει τεχνικό διευθυντή. Άλλωστε, οι περισσότερες σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες με μια τέτοια καθοδήγηση «χτίζονται».

Παράλληλα, θέλουν να προχωρήσουν από το καλοκαίρι και μετά, με μια σταθερή λογική στις προσθήκες που θα γίνουν και να μην επαναληφθούν τα φετινά. Δηλαδή, καλοκαιρινές μεταγραφές με μικρό μπάτζετ, ενώ τον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκαν ακριβές μεταγραφές τύπου Νομπόα. Όχι πως ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Μόσχας δεν τα έχει πάει καλά. Δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στις κινήσεις που θα γίνουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: