Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ευχήθηκε στον Κουλούρη η ΠΑΕ!!

Προσθήκη λεζάντας
Στον Ευθύμη Κουλούρη ευχήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 19, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε κάθε τομέα!
Πρωταθλητής με την Κ17 και κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων γκολ με τη φανέλα της Κ20,  Ευθύμης Κουλούρης δεν είναι η τυπική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο 19χρονος στράικερ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται από το 2009 στην ομάδα, ως μέλος του… παιδομαζώματος που επιχειρήθηκε εκείνη την εποχή και αρχίζει να αποδίδει καρπούς, μέσα από οργανωμένη αλλά και επίπονη προσπάθεια.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Προκόπης Κουλούρης και η σύζυγός του Αυγή, έχουν δυο παιδιά, στα οποία δεν αρνήθηκαν ποτέ βοήθεια προκειμένου να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Ο μπαμπάς της οικογένειας είχε το ποδοσφαιρικό μικρόβιο, καθώς είχε προσπαθήσει να κάνει ανάλογη καριέρα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η οικογένεια δημιουργήθηκε στην Έδεσσα και την Σκύδρα και ο μεγάλος αδελφός του Ευθύμη κατάφερε να παίξει μέχρι την Δ΄Εθνική πριν περάσει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και αφιερωθεί στις σπουδές του.
Ο Ευθύμης Κουλούρης «σκότωνε» την ώρα του στις Ακαδημίες του Αετού Σκύδρας πριν ανακαλυφθεί από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ. Εκεί έπαιζε και αμυντικό χαφ και μπορεί να το διαγνώσει κανείς στον τρόπο που πρεσάρει και πασάρει στο γήπεδο. Δεν πίστευε ότι θα γίνει ποδοσφαιριστής, εξάλλου το σχολείο του πήγαινε και του πάει. Ήταν άριστος μαθητής και τελείωσε το σχολείο με μέσο όρο βαθμολογίας το 18. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι η… καψούρα του.
Το όνειρο άρχισε να φουντώνει όταν ο Ευθύμης μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε την καριέρα του, όπως πολλοί άλλοι ως ball boy τη σεζόν 2009-10. Το βράδυ στο κρεβάτι όταν έκλειναν τα μάτια οι εικόνες του μυαλού ήταν ποδοσφαιρικές. Στιγμές από γκολ και πανηγυρισμούς, διότι πλέον η θέση στη μεσαία γραμμή αποτελεί παρελθόν. Ο φυσικός του χώρος είναι η κορυφή της επίθεσης. Και είδωλό του ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.
Από τον ΠΑΟΚ πηγή έμπνευσής του αποτελεί ο ποδοσφαιριστής τον οποίο αντικατέστησε κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ για τα περισσότερα τέρματα στη δεύτερη ομάδα. Ο Κουλούρης ανήκει στο δυναμικό της πρώτης ομάδας από την περασμένη σεζόν, όταν ο Χουμπ Στέφενς τον έριξε στα βαθιά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα κι ο μικρός σημείωσε δύο γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε την πρώτη του προετοιμασία με τον Δικέφαλο, αποτελεί βασικό στέλεχος και αρχηγό της Εθνικής Νέων και παράλληλα είναι ενεργό κομμάτι του ρόστερ του ΠΑΟΚ περιμένοντας την ευκαιρία του για καθιέρωση.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: