Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ημερίδα για ντόπινγκ, τραυματισμούς!!

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος και παίκτες των τμημάτων υποδομής θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή (6/3) επιμορφωτική ημερίδα αναφορικά με τραυματισμούς και ντόπινγκ.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ανέφερε: «Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα συνεντεύξεων στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα με τα εξής θέματα, στα οποία εισηγητές θα είναι οι χειρουργοί ορθοπεδικοί Εμμανουήλ Παπακώστας και Ευθύμης Παπασούλης, μέλη του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: 1)Συνηθισμένοι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο και αντιμετώπιση τους και 2)Οι επιπτώσεις του ντόπινγκ στον ανθρώπινο οργανισμό.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν ο προπονητής της πρώτης ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθούν και άλλες επιστημονικές ημερίδες τις οποίες θα παρακολουθήσουν τόσο οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, όσο και των τμημάτων υποδομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: