Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

«ΠΑΟΚ, η απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία του Γκαρσία»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μονο τυχαίος παίκτης δεν ήταν, αφού άφησε το ανεξίτηλο το στίγμα του στα ισπανικά γήπεδα, προτού έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αυτό αποδεικνεύεται περίτρανα, από το αφιέρωμα που του έκανε ισπανική ιστοσελίδα με τίτλο: «Ό,τι συνέβη στον Πάμπλο Γκαρσία».

Οι Ισπανοί κάνουν μια αναδρομή στην καριέρα του σπουδαίου μέσου, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως στον ΠΑΟΚ ο Ουρουγουανός «έζησε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία».

Αναλυτικά:

«Πέρασε από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Οσασούνα, η Θέλτα και η Μούρθια. Μάλιστα, η "βασίλισσα" ξόδεψε 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της αλλά η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη.


Την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία -ωστόσο- την έζησε με τον ΠΑΟΚ, εκεί που πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και έγινε είδωλο για μεγάλη μερίδα του κόσμου. Τι κι όταν στα πρώτα παιχνίδια του με την φανέλα του Δικεφάλου, είδε τρεις κόκκινες κάρτες!


Πέρασε για λίγο από την Ξάνθη αλλά επανέλθε στον ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή. Πλέον, δεν έχει σχέση με την ομάδα αλλά μένει ακόμη στην Ελλάδα καθώς όπως ομολογεί τα παιδιά του έχουν συνηθίσει απόλυτα τον τρόπο ζωής εκεί.


Ονειρεύεται να δημιουργήσει την δική του ακαδημία ποδοσφαίρου και να δουλέψει ως προπονητής».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: