Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

«Θέλω να σκυλιάζετε…»

Περισσότερη μαχητικότητα ζητάει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βίτορ Περέιρα, ενώ τους έκανε φροντιστήριο για την άμυνα, καθώς κάνουν πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα οι «ερυθρόλευκοι».

«Θέλω να σκυλιάζετε…»
Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο και να επιστρέψει η ομάδα του στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Μιλώντας τους κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, έριξε το βάρος σε δύο στοιχεία. Το πάθος, που θέλει να δείχνουν και τη βελτίωση που έχει άμεση ανάγκη η ομάδα στο αμυντικό κομμάτι.

«Θέλω να τα δίνετε όλα, να σκυλιάζετε», τους είπε μεταξύ άλλων και προσπαθώντας να θίξει το «εγώ» τους, τόνισε πως πρέπει μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, αισθανόμενοι ότι έχουν παλέψει και έχουν κάνει αυτό που πρέπει.

Τους έβαλε βίντεο με φάσεις, δείχνοντας τους λάθη που έχουν κάνει στα τελευταία παιχνίδια στην άμυνα και στάθηκε αρκετά στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την Ντνίπρο με αρκετούς από τους παίκτες του να έχουν χάσει τους προσωπικούς τους αντιπάλους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: