Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τεράστια νίκη με Σαλάχ!!

Ο Σαλάχ σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την Φιορεντίνα σε μια τεράστια νίκη 2-1 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο στο πρώτο -μεταξύ τους- ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Τεράστια νίκη με Σαλάχ!

Ο Αιγύπτιος άσος, ήταν για άλλη μια αναμέτρηση της ομάδας της Φλωρεντίας εξαιρετικός. Σκόραρε δύο φόρες, την πρώτη –μάλιστα- με εκπληκτικό τρόπο και έτσι πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη!

Αρχικά στο ματς η Γιουβέντους είχε τις ευκαιρίες. Ο Βιντάλ δύο φορές δεν βρήκε στόχο στις πρώτες επιθετικές ενέργειες της «Μεγάλης Κυρίας».

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως στο 11ο λεπτό. Ο Σαλάχ μια εξαιρετική ενέργεια βρέθηκε σε καλό σημείο για να σουτάρει .Το έκανε και άνοιξε το σκορ για την Φιορεντίνα.



Η Γιουβέντους κατάφερε να απαντήσει γρήγορα! Στο 23ο λεπτό ο Πέπε έκανε την σέντρα και ο Γιορέντε με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1. 



Στο 36ο λεπτό ο Αλέγκρι πέρασε στο ματς τον Τέβες στη θέση του Κομάν ο οποίος τραυματίστηκε.

Η Φιορεντίνα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 49ο λεπτό να πετύχει το δεύτερο της τέρμα, αλλά ο Ριτσαρντς δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Στοράρι.

Αυτό το έκανε όμως ο Σαλάχ στο 56ο λεπτό. Ο Αιγύπτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του .



Στο 62ο λεπτό η Γιουβέντους είχε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει με το σουτ του Τέβες! Ο Νέτο όμως με μεγάλη δυσκολία έδιωξε την μπάλα.

Η Φιορεντίνα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος με τον Σαλάχ να σκοράρει για τέταρτο παιχνίδι στη σειρά!

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κάσερες, Πεπε (73’ Περέιρα), Βιντάλ, Παντοϊν, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Κομάν (37’ Τέβες), Γιορέντε (59’ Μοράτα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρίτσαρντς, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Αλόνσο, Χοακίν, Φερνάντες, Μπαντέλι (78’ Ακουιλάνι), Κούρτιτς, Σαλάχ (74’ Ντιαμάντι), Γκόμες (63’ Ίλιτσιτς) 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: