Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο Σαμαράς κόντεψε να φέρει την … ισοφάριση στο ντεμπούτο του Δώνη!! (video+photos)

Από ήττα 1-0 από την Αλ Σάαντ εκτός έδρας για την 2η  αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Ασιατικού  Champions League συνοδεύτηκε το επίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της Αλ Χιλάλ .
Η αναμέτρηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας  που πέρυσι ήταν φιναλίστ στον τελικό της διοργάνωσης  με την πρωταθλήτρια της ηπείρου στο παρελθόν αντίπαλο από το  Κατάρ κρίθηκε  με το γκολ του Καφάν Ιμπραΐμ με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.
Ο Έλληνας τεχνικός που προσελήφθη μόλις πριν από λιγότερο από μία εβδομάδα έριξε στο β’ μέρος του αγώνα τον Γιώργο Σαμαρά ο οποίος  είχε ανοίξει  πρώτος από τον  περασμένο Ιανουάριο τον …ελληνικό σύνδεσμο  της σαουδαραβικής ομάδας  με τον διεθνή επιθετικό να δημιουργεί  στο 75’ μία από τις αρκετές σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο εν λόγω διάστημα  καθώς μετά την πάσα του  ο Οταίφ  απέτυχε να κάνει καλό κοντρόλ ενώ ήταν σε εξαιρετική θέση για σουτ.
Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές η νικήτρια είναι πλέον μόνη στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς έναν παραπάνω από την Αλ Χιλάλ.



View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
PHOTOS

*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: