Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Γκιστ: «Κοιτάζουμε μπροστά»

Μπορεί να «πόνεσε» η ήττα απ’ την Μπαρτσελόνα, αλλά δια στόματος Τζέιμς Γκιστ ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον την προσοχή τους στους εναπομείναντες «τελικούς» του Top-16.

Γκιστ: «Κοιτάζουμε μπροστά»
Η έλλειψη συγκέντρωσης για κάποια λεπτά οφείλεται εν πολλοίς που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ που ήδη έδωσε το σύνθημα για ανάκαμψη στα προσεχή παιχνίδια, ούτως ώστε να έρθει η πρόκριση σε πρώτη φάση.

«Σε αυτό το επίπεδο, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, θα πληρώσεις τα λάθη που κάνεις. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά, σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι για 32. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο, έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια. Η Μακάμπι ηττήθηκε. Έχουμε δύσκολα ταξίδια μπροστά μας. Είναι ζήτημα λεπτομερειών, αλλά με πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, όσον αφορά στην τέταρτη ήττα από τη Μπαρτσελόνα φέτος, απάντησε: «Είμαστε απογοητευμένοι με αυτό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα είναι η ώρα να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και σε κάθε ματς να πάμε για τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Κοιτάζουμε μπροστά και πάμε για νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: