Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

«Χωρίς άγχος με Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη Ακροποτάμου, Άκης Βάβαλης και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Άρη αλλά για εμάς είναι ένα ματς εκτός προγράμματος και ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο. Θα παίξουμε χωρίς άγχος σε ένα ωραίο γήπεδο και μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον πόντο.  Η μάχη της παραμονής είναι πολύ δύσκολη και ο κάθε βαθμός μετράει».
Για το γεγονός πως ο Άρης ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική:
«Είναι ότι χειρότερο για εμάς. Μια ομάδα που νικάει συνεχώς θα μπορούσε να έρθει εφησυχασμένη και να μας υποτιμήσει. Μετά από μια ήττα ο Άρης θα έρθει προετοιμασμένος και θα θέλει πάση θυσία την νίκη».
Για τους λόγους που δεν άλλαξε η μέρα του αγώνα:
«Μίλησα και με τον κ. Κούη και με τους ανθρώπους του Άρη και ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κάποια αλλαγή. Στο πρώτο γύρο αλλάξαμε την έδρα και την μέρα και είχαμε πρόβλημα. Έχουμε φοιτητές και παίκτες που εργάζονται και αν παίζαμε Δευτέρα θα ήμασταν 11-12 παίκτες. Ο Άρης είναι μια ομάδα για Σούπερ Λιγκ και λειτουργεί επαγγελματικά όμως η κατηγορία είναι ημιεπαγγελματική».
Για την μάχη της παραμονής:
«Έχουμε πάρει ένα ελάχιστο προβάδισμα αλλά υπάρχουν πολλές αγωνιστικές. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα επόμενα παιχνίδια και να κερδίσουμε τους βασικούς μας αντιπάλους για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε».
Για την μάχη της κορυφής:
«Έχει σημαντικό προβάδισμα ο Πανσερραϊκός αλλά με βάση το πρόγραμμα και το γεγονός πως ο Άρης έχει τους κύριους ανταγωνιστές του στην έδρα του όλα μπορούν να συμβούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πανσερραϊκός παίζει με Καμπανιακό και Δόξα και μπορεί εύκολα να χάσει την διαφορά. Ο Άρης έχει πολλές ικανότητες αν κάνει το απόλυτο να κόψει πρώτος το νήμα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: