Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κατσιαμπής: «Καμιά ομάδα της κατηγορίας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή»

Στο ''Μetropolis 95.5'' και στην εκπομπή ''Tρίτο Ημίχρονo'', μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Τάσος Κατσιαμπής

Αναλυτικά όσα είπε:

- Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα περίμενες αυτή την εξέλιξη στον επαναληπτικό;

«Στο πρώτο παιχνίδι ο Πανιώνιος είχε έξι βασικές απουσίες, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Παίκτες, όπως ο Μπουμάλ και ο Κολοβός αποτελούν βαρόμετρο για τον Πανιώνιο, κάτι που φάνηκε στον επαναληπτικό. Ο Ηρακλής φέτος δείχνει ότι είναι μια εξαιρετική και δεμένη ομάδα και αν και δυσκολεύτηκε χθες πήρε δίκαια την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου»

- Οταν το ματς πηγαίνει στα πέναλτι παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη;

«Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο αν και την καριέρα μου έμαθα ότι την τύχη την καθορίζουμε εμείς. Η διαδικασία των πέναλτι είναι ψυχοφθόρα. Χαίρομαι πολύ για την πρόκριση της ομάδας, αν και σήκωσα Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, μου έμεινε απωθημένο που δεν έκανα τον ίδιο με τον Ηρακλή. Δεν τα κατάφερα βέβαια και εύχομαι τα παιδιά να τα καταφέρουν και να φτάσουν έστω μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης»

- Με τις ομάδες που έχουν παραμείνει στον θεσμό, θεωρείς ότι ο Ηρακλής μπορεί να πιστεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου;

«Σαφέστατα πρέπει να το πιστεύει. Οταν βρίσκομαι με ανθρώπους του Ηρακλή, βλέπω την θετική αύρα που υπάρχει στην ομάδα και αυτό αποτελεί ακόμα ένα όπλο για την φετινή χρονιά. Βέβαια το να κατακτήσει ο Ηρακλής το Κύπελλο είναι αρκετά δύσκολο, αλλά τουλάχιστον ας φτάσει μέχρι τον τελικό, “όχι” ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δεν είναι επιτυχία. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ»

- Υπάρχει περίπτωση η ομάδα να παρασυρθεί από το Κύπελλο και να έχει απώλειες στο πρωτάθλημα της Football League;

«Στην αρχή το φοβήθηκα, καθώς αρχικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Με το πέρασμα του χρόνου και βλέποντάς την διαπίστωσα ότι υπάρχει βάθος πάγκου και η ομάδα είναι αρκετά δουλεμένη, οπότε πλέον λέω Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό, έχει βοηθήσει το κλίμα στην ομάδα οι εγκαταστάσεις και το βασικότερο είναι ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Πιστεύεις ότι η ψυχολογία θα παίξει ρόλο η ψυχολογία για τα ημιτελικά; Οχι δεν τον φοβάμαι τον Ηρακλή πιστεύω ότι η ψυχολογία φέτος είναι ανεβασμένη. Ο Ηρακλής μπορεί να χάσει μόνο από τον κακό του εαυτό»

Η ομάδα είναι φαβορί για άνοδο;

Εννοείται με τις ομάδες που έχω δει στην κατηγορία, αποκλείεται κάποια να μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Ακόμα και η ΑΕΚ που είναι η άλλη που πιστεύω ότι θα είναι η άλλη ομάδα που θα ανέβει, πολύ δύσκολα θα κερδίσει τον Ηρακλή.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: