Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έβγαλε 90λεπτο με τους μικρούς ο Γουίλσιρ!!

Σε ολόκληρο το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Άρσεναλ κόντρα στην αντίστοιχη της Στόουκ, έπαιξε το βράδυ της Τρίτης ο Τζακ Γουίλσιρ, που ετοιμάζεται για την επιστροφή του πλέον στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ. Έπαιξαν και οι Αρτέτα, Ντιαμπί και Γκνάμπρι.  
Ο Γουίλσιρ, απουσιάζει από τις 22 Νοεμβρίου και την ήττα (2-1) της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς», έχοντας χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προς αποκατάσταση του προβλήματος που είχε αποκομίσει στον αστράγαλο.
Το βράδυ της Τρίτης, έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα της δεύτερης ομάδας των «κανονιέρηδων» κόντρα στη Στόουκ, με τους Λονδρέζους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-1.
Μπορεί να μην είχε δυναμική παρουσία, αλλά τουλάχιστον έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα.
Χρόνο συμμετοχής στο χθεσινοβραδινό (7/4) παιχνίδι πήραν και οι Ντιαμπί (έπαιξε 71 λεπτά), Αρτέτα (έπαιξε μια ώρα) και Γκνάμπρι (έβγαλε όλο το ματς), με τον Αρσέν Βενγκέρ να λαμβάνει ευχάριστα αγωνιστικά νέα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: