Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ούτε που το σκέφτεται για πώληση Γουίλσιρ η Άρσεναλ!!

Μπορεί σύμφωνα με τη «Daily Mail» η Μάντσεστερ Σίτι να έχει στα «σκαριά» πρόταση για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ, ωστόσο δημοσίευμα της «Telegraph» αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να κάνουν δεκτή οποιαδήποτε προσφορά για τον Άγγλο άσο, στον οποίο αναμένεται μάλιστα να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο!
Πρόωρο τέλος στα... όνειρα της Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Τζακ Γουίλσιρ το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να βάλει η Άρσεναλ.
Σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mail» ανέφερε πως οι «πολίτες» ετοιμάζουν μεταξύ άλλων πρόταση και για τον άσο των Λονδρέζων, παρά την όποια διστακτικότητα υπάρχει σχετικά με τους συχνούς τραυματισμούς του.
Η «Telegraph» ωστόσο, βάσει δικών της πληροφοριών, αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» δεν είναι σε θέση να ακούσουν καν μία προσφορά για τον Άγγλο διεθνή, δείχνοντας μάλιστα έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο!
Η πρόταση της Άρσεναλ θα έχει να κάνει με επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2020 (το τρέχων λήγει το 2018) και αυξημένες αποδοχές περί των 150,000 λιρών την εβδομάδα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: